Služby alebo výroba

ID1445 | | Ing. Anton Kolembus | Vytvoriť záložku späť

Spoločnosť prevádzkuje reštauráciu. Akým spôsobom treba účtovať prípravu jedál? Ide  o reštauračné služby, a teda nákup surovín na prípravu jedál  treba účtovať na účet 501 a tržby z predaja  na účet 602? A zostatok materiálového skladu k 31.12. preúčtovať na účty 112/501? Treba účtovať  o zásobách vlastnej výroby, t. j. polotovaroch vlastnej výroby – predpripravené jedlá v mrazničke a o hotových  výrobkoch?


Znenie odpovede je zobrazené len prihlásenému užívateľovi.

Prístup ku zneniu odpovede majú len predplatitelia.

Objednajte si predplatné a získajte tak prístup k databáze aktualizovaných odborných otázok a odpovedí od renomovaných autorov.


Diskusia (Počet komentárov: 0)

Zobraziť diskusiu Pridať komentár