Kvalifikovanosť

ID2214 | | Ing. Jarmila Belešová | Vytvoriť záložku späť

Mám vyštudované Bc. štúdium v odbore 1.1.4 pedagogika a programe pedagogika. V magisterskom štúdiu som pokračovala štúdiom odboru 1.1.4 pedagogika v programe: sociálna pedagogika. Momentálne pracujem ako vychovávateľka v Liečebno-výchovnom sanatóriu. V tomto zariadení som začala pracovať minulý školský rok, kde som mala zmluvu na dobu určitú (september 2012 - júl 2013). V tomto zariadení som opäť začala pracovať od septembra 2013 (zmluvu mám znovu na dobu určitú - jún 2014), kedy som začala aj adaptačné vzdelávanie, ktoré som dňa 11. 6. 2014 úspešne ukončila. Odporučili mi kvalifikačné štúdium v študijnom odbore: špeciálna pedagogika, programe: špeciálna pedagogika, špecializácia: pedagogika detí s poruchami správania a psychosociálne narušených. Moje otázky:

1. Do ktorej platovej a pracovnej triedy by som mala byť zaradená po úspešnom ukončení adaptačného vzdelávania?

2. Má zmysel pokračovať vo vyššie uvedenom kvalifikačnom štúdiu? Získam ním požadovanú kvalifikáciu pre moju pracovnú pozíciu?


Znenie odpovede je zobrazené len prihlásenému užívateľovi.

Prístup ku zneniu odpovede majú len predplatitelia.

Objednajte si predplatné a získajte tak prístup k databáze aktualizovaných odborných otázok a odpovedí od renomovaných autorov.


Diskusia (Počet komentárov: 0)

Zobraziť diskusiu Pridať komentár