Stavba telocvične obcou pre školu

ID2722 | | Ing. Ingrid Veverková | Vytvoriť záložku späť

Obec  bude stavať školskú telocvičňu, verejné obstarávanie bude robiť obec a budú použité finančné prostriedky z týchto zdrojov:

  • vlastné (zdroj 41, prípadne 46 z RzF),
  • úver z banky (zdroj 52 – tiež vlastné),
  • dotácia (zdroj 111), ktorá je:

 

  1. v zmysle rozpočt. opatrenia MV SR č. ____ /2016 č. j. ______zo dňa ___2016 pre ZŠsMŠ na výstavbu novej telocvične v sume 200 000 € a
  2. na základe rozpisu MŠ SR nám bola oznámená úprava výšky nenormatívnych príspevkov na rozvojový program – kapit. výdavky vo výške 200 000 €.

[Poznámka: Písm. a. a b. je tá istá dotácia – nie sú to dve dotácie.]

Po kolaudácii stavby, obec na základe zmluvy „zverenie majetku do správy svojej RO“ novú telocvičňu odovzdá škole, škola bude aj odpisovať túto stavbu v majetku.

Keďže celé verejné obstarávanie na stavbu telocvične bude robiť obec, na koho majú (alebo môžu) byť vystavené fa hradené z hore uvedenej  dotácie? Bude  a môže ich uhrádzať  ZŠsMŠ?, aj keď bude na faktúre uvedený ako odberateľ obec alebo obec dostane fa na svoju adresu a následne bude obec vystavovať faktúru pre svojej RO – škole, ktorá ju následne uhradí z dotácie?


Znenie odpovede je zobrazené len prihlásenému užívateľovi.

Prístup ku zneniu odpovede majú len predplatitelia.

Objednajte si predplatné a získajte tak prístup k databáze aktualizovaných odborných otázok a odpovedí od renomovaných autorov.


Diskusia (Počet komentárov: 0)

Zobraziť diskusiu Pridať komentár